طرز تهیه کیک اسفنجی کم پروتئین

مواد لازم:

طرز تهیه:

ابتدا در یک ظرف  موز را له کرده و سپس شکر و وانیل را اضافه کنید. چهار و نیم دقیقه با همزن هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. سپس کم کم روغن را اضافه کنید.

در ظرف دیگری شیر را گرم کنید و پودر قهوه و کاکائو را در شیر ولرم حل کنید.

شیر را کم کم به مخلوط موز و شکر اضافه کنید و در آخر آرد و پکینگ پودر را که سه بار از قبل الک کرده اید  در سه یا چهار مرحله به مخلوط اضافه کنید و باهمزن خاموش یا قاشق مخلوط کنید.

ته قالب را کاغذ روغنی بندازید. چربش کنید و سپس آردپاشی کنید. مواد را به آرامی در قالب بریزید.

پخت روی گاز: قالب را در یک  قابلمه بزرگ تر که یک ربع قبل گرم کرده اید قرار دهید. دقت کنید بین دیواره قالب وقابلمه فاصله باشد. دم کنی برای در قابلمه بگذارید و اجازه دهید در حرارت خیلی کم یک ساعت الی یک ساعت و نیم  بپزد. تا یک ساعت بعد از پخت در قابلمه را بازنکنید.

پخت در فر: در دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ الی ۵۵ دقیقه.

برای خامه کشی از وسط کیک را نصف کنید و وقتی سرد شد آن را با شربت آلبالو خیس کنید سپس خامه بزنید و سطح آن را صاف کنید موز حلقه شده را روی خامه بچینید و مجدد یک لایه ناز خامه روی آن اضافه کنید.

ویدیو تهیه کیک شب یلدا توسط همیاران موسسه