
شرکت هایی که غذای پی کی یو رو تهیه میکنن:
1)شرکت صنایع غذایی و دارویی آتیه فراور شمس
شرکت صنایع غذایی و دارویی آتیه فرآور شمس در جهت کمک و همکاری با بیماران پی کی یو به تحقیق و تولید غذاهای رژیمی کم پروتئین پرداخته است و این مواد غذایی را با مبالغی به صرفه در اختیار افراد دارای این بیماری قرار داده است
در تازه ترین محصولات این شرکت میتوان محصولات پرطرفداری نظیرکتلت ، همبرگر ،فلافل
و محصولات لبنی مانند بستنی های وانیلی و پرتقالی کم پروتئین ، همچنین ماست دوغ شیر کم پروتئین را به شمار اورد
2)محصولات لبنیات رژیمی بفرین
3) محصولات ماکارونی رژیمی زرماکارون
گروه صنعتی پژوهشی زر، به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکننده های پاستا در ایران، در زمینه تولید انواع محصولات پاستا ویژه ی افراد دارای فنیل کتونوری پیشرو بوده است.
محصولات PKU زرماکارون حاوی حداکثر ۲۰ میلی گرم اسید آمینه فنیل آلانین به ازای هر ۱۰۰ گرم محصول است. همچنین محصول دانه برنجی PKU را میتوان با انواع خورشتها متناسب با رژیم غذایی افراد فنیل کتونوری به عنوان جایگزین برنج مورد مصرف قرار داد.
در شرکت صنعتی زر ماکارون تلاش شده انواع پاستاهای فرمی (شلز، فیدلی و …) و پاستای دانه برنجی کم پروتئین را با فنیل آلانین پائین تولید و عرضه کنند تا هم مشکل نبود مواد غذایی و هم تنوع آن برطرف شود.
4) محصولات پودری رژیمی <تاپ دی > (آوای سابق)
5) محصولات رژِیمی گروه نان سحر
6) محصولات رژیمی جایگزین فرآورده گوشتی آماده گروه 202
7) (نان نرم) تهیه شده از آرد با پروانه ساخت غذا و دارو
8) سلامت پژوهان
شرکت دانش بنیان صنایع غذایی سلامت پژوهان مستقر در مرکز رشد سلامت دانشگاه
علوم پزشکی همدان در سال ۹۵ برای تامین نیازهای تغذیه ای
بیماران متابولیک ارثی کشور تاسیس شد و در سه بخش:
۱ – تحقیق و پژوهش و طراحی فرمولاسین
۲ – تولید محصولات غذایی رژیمی کم پروتئین
۳ – توزیع و خدمات جانبی ، مشغول فعالیت می باشد
بخش تحقیقات شرکت با رویکردی علمی و فناورانه ، با طراحی پیشرفته و تخصصی محصولات
غذایی کم پروتئین که مشابه با طعم و بافت غذاهای معمولی و مورد مصرف اصلی و روزانه افراد
متابولیک هست درصدد است حداکثر نیاز تغذیه ای این افراد را برآورده سازد .
بخش تولید شرکت با استفاده از بهترین شرایط و عوامل ممکن و با مجوز سازمان غذا و دارو
و نشان سیب سلامت مشغول تولید محصولات است. با استفاده از بهترین مواد اولیه شامل انواع نشاستـه مورد مصرف در پروسه های سرد و
گرم (که پایه محصولات غذایی کم پروتئین است) و انواع افزودنی هـا و ترکیبات مجاز
بسیار با کیفیت ایرانی و خارجی که غذای رژیمی را منطبق با غذای معمولی نموده و با تامین
انرژی کافی برای مصرف کننده با عطر و طعم مطلوب خود ، مشوق بیماران برای رعایت رژیم
درمانی مناسب می باشد
بخش توزیع و خدمات شرکت با ارتباط با مصرف کنندگان و نیاز سنجی از آنان و با توزیع
سریع پستی و ایجاد نمایندگی در سراسر کشور برای دسترسی آسان به محصولات و آموزش
طرز تهیه مواد غذایی