مواد لازم:
- موز بزرگ: 1 عدد
- شیر کم پروتئین: 1 و 1/3 لیوان
- آرد کم پروتئین: 2.5 لیوان
- روغن مایع: 1 استکان
- شکر: 1 لیوان سر پر
- وانیل: نوک قاشق چای خوری
- پکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری سرخالی
- پودر قهوه و نسکافه: هر کدام 3 گرم (میتوانید یکی را حذف کنید)
- خامه مخصوص PKU: به مقدار لازم
- شربت آلبالو: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا در یک ظرف موز را له کرده و سپس شکر و وانیل را اضافه کنید. چهار و نیم دقیقه با همزن هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. سپس کم کم روغن را اضافه کنید.
در ظرف دیگری شیر را گرم کنید و پودر قهوه و کاکائو را در شیر ولرم حل کنید.
شیر را کم کم به مخلوط موز و شکر اضافه کنید و در آخر آرد و پکینگ پودر را که سه بار از قبل الک کرده اید در سه یا چهار مرحله به مخلوط اضافه کنید و باهمزن خاموش یا قاشق مخلوط کنید.
ته قالب را کاغذ روغنی بندازید. چربش کنید و سپس آردپاشی کنید. مواد را به آرامی در قالب بریزید.
پخت روی گاز: قالب را در یک قابلمه بزرگ تر که یک ربع قبل گرم کرده اید قرار دهید. دقت کنید بین دیواره قالب وقابلمه فاصله باشد. دم کنی برای در قابلمه بگذارید و اجازه دهید در حرارت خیلی کم یک ساعت الی یک ساعت و نیم بپزد. تا یک ساعت بعد از پخت در قابلمه را بازنکنید.
پخت در فر: در دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ الی ۵۵ دقیقه.
برای خامه کشی از وسط کیک را نصف کنید و وقتی سرد شد آن را با شربت آلبالو خیس کنید سپس خامه بزنید و سطح آن را صاف کنید موز حلقه شده را روی خامه بچینید و مجدد یک لایه ناز خامه روی آن اضافه کنید.
